Pia Winther Bargholz
Indehaver, diplombrygger

Pia Winther Bargholz er oprindeligt uddannet på den Internationale Handelsskole i København og har tidligere arbejdet bl.a. som Key Account Manager i mellemstore IT virksomheder. Sideløbende med sin karriere som Key Account Manager uddannede Pia sig til helikopterpilot både med privat og erhvervscertifikat.

Øllet som fagområde kommer først på CV’et i 2010 efter et heldags kursus hos Per Kølster, som Pia og hendes mand Kim fik i gave til deres bryllup.

Herefter fik øllet mere og mere plads i hverdagen og der blev opbygget et lille 70 liters testbryganlæg, som Pia og Kim selv designede, byggede og udviklede ud fra egne erfaringer og oplevelser med brygningen. Det har senere vist sig at testbryganlægget fungerede særdeles tilfredsstillende og i dag bliver anlægget brugt som pilotbryggeri når Pia udvikler nye ølopskrifter.

I 2012 begynder Pia Diplombryggeruddannelsen på Skandinavisk Bryggerhøjskole i København. Månederne forinden var hun i praktik på Herslev Bryghus. Pia dimmiterede som Diplombrygger januar 2013 og i tillæg til Diplombryggeruddannelsen bestod hun også bryggerhøjskolens kursus i at finde smagsfejl.

I marts 2013 blev firmaet Pinello stiftet, og her produceres nu øl under navnet Bryghuset Winther & Bargholz, et fantombryggeri, hvor der p.t. lejes et bryganlæg hos BIE’s Bryglab i Farum.

De første øl, Nello IPA og Max Brown Ale, blev frigivet i september 2013. Herefter kom Jule Bob på markedet i uge 47, november 2013. 

Sommerøllen Hylde Humle blev brygget i god tid, da en skulle lagre 3 måneder, og blev frigivet i Maj 2014 på Ølfestivallen i København. 

2015 bød også på en ny øl: Primo Dubbel, som er en dyb mørk belgisk ale. Den fik premiere på Køge Øldag 2015.