Nello Økologisk – India Pale Ale

Alc. vol: 5,4%

Nello India Pale Ale er en mild, let bitter og let drikkelig øl, der går godt i spænd med både lette som krydrede retter. Varm gylden farve og duft af blomster og modent korn. Fint flødefarvet skum. En enkel og ærlig øl, håndbrygget med råvarer af høj kvalitet. Nydes ved 5-8 °C.
Ingredienser: Vand, Økologisk bygmalt, Økologisk hvedemalt, humle og gær.
Nettoindhold: 0,33 liter øl. Indhold svarer til  1,8 genstande. Opbevares mørkt og køligt.

Max Økologisk – Brown Ale

Alc. vol: 5,5%

Max Brown Ale er en kastaniebrun øl, med let kaffefarvet skum. Duft af lakrids, mandler og modne frugter. Fin smag af malt og rugbrød med let bitterhed. Velegnet til frokost, gryderetter og marinering – eller bare en hyggestund. En spændende øl, der fortsat udvikler sig på flaske. Håndbrygget med råvarer af høj kvalitet. Nydes ved 5-8 °C.
Ingredienser: Vand, Økologisk bygmalt, Økologisk hvedemalt, humle og gær.
Nettoindhold: 0,33 liter øl. Indhold svarer til 1,2 genstande. Opbevares mørkt og køligt.

Primo – Dubbel

Alc. vol: 8,5%

Primo Dubbel er en dyb mørk ale med et fint cremet skum. Den slovenske humle giver god balance mellem bitterstofferne og et let frugt- og blomsteragtigt indtryk. Man vil opleve nuancer som lakrids og abrikos. Primo Dubbel har en rund og fyldig karakter og en fin afrundt maltsmag. Gæret med en af de få originale og tilgængelige Monastery-gær. Brygget til minde om Kim Bargholz, der har sammensat opskriften. Nydes ved 5-8 °C.
Ingredienser: Vand, bygmalt, hvedemalt, økologisk rørsukker, humle og gær.
Nettoindhold: 0,33 liter øl. Indhold svarer til 1,9 genstande. Opbevares mørkt og køligt.

Jule Bob – Dark Ale

Alc. vol: 6,5%

Jule Bob Dark Ale er en mørk nøddebrun øl, håndbrygget i belgisk stil med 10 forskellige typer malt af høj kvalitet. Den har et tæt cremet nøddebrunt skum. Krydret duft af sort peber og koriander. Kompleks og fyldig smag af ristet malt med noter af kaffe og et strejf af appelsin. Velegnet til mørke, intense kødretter og traditionelle juleretter – eller blot til en hyggestund. Nydes ved 5-8 °C.
Ingredienser: vand, bygmalt, hvedemalt, karamelmalt, humle og gær.
Nettoindhold: 0,33 liter øl. Indhold svarer til 1,4 genstande. Opbevares mørkt og køligt.

Hylde Humle – American Pale Ale

Alc. vol: 6,0%

Hylde Humle er en velhumlet APA (American Pale Ale) håndbrygget med rigelige mængder amerikanske humletyper, hyldeblomster og gode kvalitetsråvarer. Herefter lagres den i mindst 3 måneder, hvor den udvikler en velafbalanceret flot afrundet, fyldig og behagelig smag af humle i kombination med den friske duft af hyldeblomst. Farven er rav-gylden og den har et fint hvidt skum. Velegnet til typiske danske sommerretter og grillet kød med let tilbehør. Kan også bare nydes som en kold forfriskning på terrassen. Bør nydes ved 5-10°C.
Ingredienser: Vand, bygmalt, hvedemalt, humle, hyldeblomster og gær.
Nettoindhold: 0,33 liter øl. Indhold svarer til 2 genstande. Opbevares mørkt og køligt.